Arjantin-İngiltere yarı final: Messi tarihi formda, İngiltere ilk kez bu kadar yakın

kral

New member
Yarın Arjantin-İngiltere, tarih ve forma bakınca turnuvanın en yüklü maçı. Dürüst olmak gerekirse Arjantin bu turnuvada tek puan bile kaybetmedi, tam anlamıyla makine gibi geldi. Messi 8 golle gol krallığında zirvede, bu yaşta hâlâ farkını gösteriyor. İngiltere tarafında Kane ve Bellingham 6'şar golle hemen arkada, kadro genç ve dengeli. Açıkçası İngiltere yıllardır bu turnuvada hep aday gösterilip elenen taraftı, bu sefer gerçekten final görebilir, hazır hissediyorlar. Oranlar ilginç şekilde İngiltere'yi hafif önde tutuyor, 90 dakikada İngiltere yaklaşık 2.55, Arjantin 3.05, piyasa üçünü de neredeyse eşit fiyatlıyor. Bu bana şunu söylüyor: sonuç piyasasında değer yok, herkes belirsizliği biliyor. Ben bu maçta beraberlik ve uzatma ihtimaline, bir de Messi'nin gol veya asist katkısına bakardım. İki takım da kaybetmeyi göze almaz, ilk yarı temkinli geçer. Messi'nin son dansı mı yoksa İngiltere'nin sırası mı, orası ayrı, ama değer sonuçta değil gol piyasasında.

abi messi 8 gol atmış bu yaşta inanılmaz ya ben arjantin tutuyorum açıkçası messi büyük ihtimalle son kez oynuyor ama ingiltere de güçlü kane var bellingham var sence messi yarın gol atar mı anytime scorer oynasam mantıklı olur mu

Geri